Néhány évente új Suzuki

SUZUKI PREFERENCIA PROGRAM

Cserélje le autóját akár 3 évente, fix törlesztőrészlettel!

 

ELŐNYÖK:

  • Kiszámítható konstrukció - egyszeri önerő, fix havidíjak, egyszerűen tervezhető és kiszámítható gépjárműváltás a futamidő végén
  • Rugalmas autócsere - a futamidő végén lehetőséget nyújtunk, hogy hasonló konstrukciókkal új autót válasszon
  • Változatlan havi lízingdíjak - biztonságos, a futamidő alatt előre tervezhető, fix havidíjakkal számolhat
  • Egyszeri önerő befizetés - a lízingszerződés első kiemelt díja, a finanszírozási időszak legelején fizetendő

 

Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjárművet.

 

Érdeklődjön telefonon a +3613471000 telefoneszámon vagy online ide kattintva.

 

 

 

Induló THM: 12,49%. Az alábbi Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2022.10.01-től 2022.12.31-ig vagy visszavonásig a Merkantil Bank Zrt.-vel megkötendő zárt végű pénzügyi lízingszerződésekre érvényes, amely lízing finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, azaz a futamidő alatt a lízingdíj-részletek összege nem változik, és a futamidő alatt fizetendő lízingdíj-részletekhez képest magasabb összegű, utolsó kiemelt lízingdíj-részlet (maradványérték) megfizetése szükséges. A THM értéke 12,49% - 19,99%, 25, 37, 49 vagy 61 hónapos lízing futamidő választása esetén. A gépjármű lízingtárgyra a lízingbevevőnek teljes körű Casco biztosítást kell megkötnie és teljes futamidő alatti fenntartania. A finanszírozási konstrukció kizárólag fogyasztók számára érhető el, új Suzuki típusú személygépjármű és terepjáró (demo és teszt gépjárművek is) vásárlása esetén. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint pénzügyi közvetítő, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! 

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

Vitara és S-Cross tavalyi áron, készletről azonnal

Extra garanciával, ajándék szervizzel

érdekel

Kössön bombaüzletet!

Vásároljon új Suzukit extra ajándékokkal

érdekel